Titular
Noticia
Hora inici Hora fi
Programa
Franja econòmica:
Audiència
Tarragona Ràdio: Estudi de la Universitat Rovira i Virgili revela efectes negatius del soroll acústic en la salut dels veïns de Tarragona II i la zona del Francolí
 
Faci servir les fletxes del teclat per avançar / endarrerir 5 segons
Faci servir la barra espaiadora per a pausa / reproducció
Estudi de la Universitat Rovira i Virgili revela efectes negatius del soroll acústic en la salut dels veïns de Tarragona II i la zona del Francolí
 

Cadena: Tarragona Ràdio
Audiència: 17.600
Valoració: 65€
Programa: Què de Què
Data: 15-03-2023
Hora inici: 11:10:52 Hora fi: 11:11:37
Durada: 0 minuts 45 segons
Rellevància: 100 %
 
 
 
---
En aquest cas els cereals integrals. I després Miquel, ens referirem a un estudi que es va fer amb veïns del Serrallo, de Tarragona II i de la zona del Francolí. Tot plegat al voltant del soroll de l'acústica.
---
Doncs sí, perquè sembla que provoca impactes negatius en la salut dels veïns. I aquest estudi, que ara ha impulsat la Universitat Rovira i Virgili, ha detectat nivells de decibels que superen el límit legal legal marcat per l'Agència Mundial de la Salut en alguns casos i en alguns casos el dupliquen. Vull dir, imagina't si fem soroll o si hi ha soroll a la ciutat.
---
I com impacte a nivell de salut dels seus veïns. En parlarem amb l'investigador d'aquest projecte, amb el catedràtic d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la URV, el Pedro García, que ens acompanyarà als estudis i després.